Holdbeskrivelser Vinter 2017-2018

Puslinge (børnehave børn)

Børn i alderen 3-5 år, får på Puslinge holdet lov til at stifte bekendtskab med gymnastik igennem leg, bevægelse og musik... Børnene kommer i kontakt med redskaber, der bruges til springgymnastik.

Sara vil sammen med Majbrit og August udgøre det team, som tager sig af børnene i gymnastiksalen på skolen. Når sæsonen går på hel, vil børnene få lov, at deltage i en lille opvisning, arrangeret af udvalget i Rårup hallen.

Rytmepiger (0. - ?. Klasse)

Vores succes med Rytmepigerne fortsætter i 2017-18, pigerne vil igen år møde Rie og Anna i Rårup hallen. Vi vil stadig holde fokus på rytme gymnastikken, med henblik på opvisninger i slutningen af sæsonen. Der er allerede nu sat en masse spænende nyt i gang, så̊ vi kan komme ud og vise, at vi er lidt noget særligt. Pigerne er medbestemmende på, hvad vi laver, det skaber et godt teamwork mellem os og pigerne.

Krudtugler (0. – ?. Klasse)

Leg, bevægelse og fart på! Vi laver tonselege og giver den gas på redskaberne.

Stram op- og DANS

Dans til glade rytmer - Vi tilsætter en ekstra stor portion fitness til enkelte dansekoreografier og danser til danske/internationale hits og Latinamerikanske rytmer. Og slutter af med fokus på mave, baller og lår. En effektiv og alsidig træning, hvor vi både træner kondition, koordination og styrke. Husk håndklæde!

Dancestep

Dancestep er for dig, der savner Step, men også kan lide at danse. Vi tager stepbrættet med i dansen og får sat fokus på ben og baller. Koreografierne er simple, men giver smil på læberne og sved på panden.

Fælles for Dance Step og Stram op – og DANS

Husk sko, der ikke står for godt fast og en drikkedunk. Vi er en flok glade piger, der griner og hygger os sammen, Vi har ingen Fitness Queens – kun Discodronninger, så kom og gi’ den gas sammen med os. Vi brænder nemlig kalorier med et smil på læben!

Gymnastik Udvalget

Formand Rie Lykke
Telefon : 20 92 02 39
Mail: rie.lykke@hotmail.com

Udvalgsmedlem Sara Jacobsen
Telefon: 26 97 63 23
Mail: jacobsen.sara@gmail.com

Udvalgsmedlem Jane Bøjlesen
Telefon : 40 85 74 75
Mail: frupigalop@hotmail.com

Dsc 0053