DBU Fodboldmagasin som APP

DBU Jyllands fodboldmagasin, Jysk Fodbold, udkommer fremover udelukkende som et interaktivt e-magasin, som du kan downloade helt gratis fra din tablet eller smartphone lige her >>> 

Med det nye interaktive magasin kan du nyde det flotte, dynamiske grafiske løft, se videoer, der giver merværdi til flere af klubhistorierne, du kan trykke faktabokse og ekstra informationer frem undervejs i artiklerne og du kan åbne direkte links til hjemmesider eller mailadresser. Alt sammen sikrer dig en bedre og større læseoplevelse.

Indholdet vil som altid være målrettet jer mange frivillige i de jyske fodboldklubber – i den nyeste udgave har vi et stort og spændende tema om kvindefodbold, hvor vi blandt andet tester til myter om netop kvindefodbold.

Vi har gjort os rigtig umage for at lave et supergodt magasin, og vi håber, du vil fortsætte med at læse magasinet på din mobile enhed. 

Beslutningen, om at magasinet fremover udelukkende udkommer som et e-magasin, blev truffet af jer jyske klubfolk på DBU Jyllands delegeretmøde den 11. januar i Herning. Beslutningen blev truffet ud fra et økonomisk synspunkt, da især trykning og distribution af det fysiske magasin var en stor udgift.  

Med venlig hilsen - Bob Gisselmann
Redaktør, Jysk Fodbold

 

Jysk Fodbold som e-magasin

  • E-magasinet, Jysk Fodbold, kan hentes helt gratis i App Store og Google Play – og er tilpasset både tablet og smartphone. Du skal blot søge på ”Jysk Fodbold”, så kommer det frem.
  • På e-magasinet kan du se aktuelle videoer, se flotte dynamiske grafikker, trykke på billedhjul og direkte links. Generelt vil du opleve en større og bedre læseoplevelse i det nye format.
  • Magasinet er som et af de første i landet udviklet udelukkende som et interaktivt magasin, der er tilpasset din tablet eller smartphone.
  • Alle kan kvit og frit downloade magasinet, og når først Jysk Fodbold er downloadet, kan du have det med overalt og læse det, når og hvor du har lyst.